DOMOWA APTECZKA, Lizaki Trtussin Junior *8sztLizak Tretussin® Junior zawiera ekstrakty z trzech cennych roślin, działających tradycyjnie powlekająco na drogi oddechowe, tworząc ochronny film. Ślaz dziki (Malva sylvestris L.), prawoślaz (Althaea officinalis L.) oraz dziewanna (Verbascum L.) działają kojąco i łagodząco w przypadku podrażnienia gardła, krtani i strun głosowych, ułatwiają oddychanie.
Skład:Substancja wypełniająca: izomalt, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny malinowy, ekstrakt z kwiatu ślazu dzikiego DER 4:1 (Malva sylvestris L.), ekstrakt z korzenia prawoślazu DER 4:1 (Althaea officinalis L.), ekstrakt z kwiatu dziewanny drobnolistnej DER 4:1 (Verbascum L.), barwnik: betanina, zagęszczony sok malinowy.
Ilość składników w porcji dziennej - 1 lizak / 2 lizaki:
Ślaz dziki Malva sylvestris (L) – 40 mg /80 mg
Prawoślaz Althaea officinalis (L) – 40 mg /80 mg
Dziewanna drobnolistna Verbascum (L) – 40 mg /80 mg
Wskazania:Dla osób nadwrażliwych na jakikolwiek składnik produktu
Zalecane spożycie: 1-2 lizaki dziennie
Środki ostrożności:Lizaki Tretussin Junior smak malinowy (bez cukru) – jakie Kobiety w ciąży i karmiące piersią - należy skonsultować się z lekarzem.
Przyjmowanie Lizaki Tretussin Junior smak malinowy (bez cukru) w czasie ciąży
należy skonsultować się z lekarzem.
Skład
Składnik główny |
Nazwa substancji |
1 sztuka |
Maksymalna |
zawiera |
porcja dzienna |
|
(2 sztuki) |
Althaea officinalis |
Ekstrakt z korzenia prawoślazu |
40.0 mg |
80.0 mg |
Malva sylvestris |
Ekstrakt z kwiatu ślazu dziskiego |
40.0 mg |
80.0 mg |
Verbascum thapsus |
Ekstrakt z kwiatu dziewanny drobnokwiatowej |
40.0 mg |
80.0 mg |
mg – miligram
Interakcje z innymi lekamiNie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
interakcje leków z żywnością
Interakcje z żywnością
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.